det sker der under dit ophold

”Der findes ingen mirakelkur! Men på Hanne Marie - med omsorg, tryghed og fællesskab - heler vi mirakuløst, dag for dag”.

”Jeg har fået indblik i, hvad min misbrugsadfærd er, hvad mine ressourcer er, og hvad jeg kan bruge dem til. Når jeg vælger at bruge de positive tanker, som jeg har, bliver mit humør og min energi styrket. Jeg kan vælge, om jeg vil svælge i min negative og selvmedlidende adfærd og gøre mig selv til offer, eller om jeg vil have glæde og fred og ro i mit liv. Før nu har jeg aldrig har følt, jeg har haft et valg, men det har jeg nu”

Hanne Marie tilbyder beskyttelse, krisehjælp, omsorg til dig som har været udsat for vold eller er i anden krise i forhold til din livsførelse

Hanne Marie tilbyder kognitive samtaler, rådgivning og vejledning forhold til livssituation. Hanne Marie støtter og hjælper dig i forhold til bl.a. i kontakt til offentlige myndigheder, familie og netværk og meget mere.

Når du er på Hanne Marie tilpasses dit forløb den situation du er i. Du får blandt meget andet forskellige redskabet til mestring dit liv ud fra den situation du har. Selv om vi overordnet bruger de samme faglige tilgange og metoder er hver enkelt forløb individuelt. Under opholdet udarbejder vi sammen med dig en opholdsplan.  Dine ønsker og drømme for fremtiden indgår b.la. i denne.

Ved ophold får du b.la. :

 • eget værelse
 • krisehjælp
 • ro og omsorg
 • administration af og støtte til medicin
 • sund og nærende kost
 • NADA ved stoftrang, angst, uro og søvnløshed
 • støtte og vejledning i forhold til din livssituation og de behov du har
 • forskellige former for samtaler. B.la. kognitive samtaler
 • støtte og vejledning i forhold til deres samarbejdspartner
 • aktiviteter hvor du selv kan være med til at sætte dagsordenen
 • kvindemøde, som er en del af personalemøderne
 • og meget meget mere
Sidebar
Sidebar
46 32 19 92 Find hjem

Kontakt